Cartofi natur cu ceafa la cuptor

de MIUTA in Porc, 23 Iun 2011 | 7851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 100 g unt
  • 4 bucati ceafa cu os
  • patrunjel verde
  • sare,piper,vegeta,boia
  • ulei
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi natur cu ceafa la cuptor:

Am condimentat ceafa cu usturoi pisat,sare,piper,vegeta,boia si am tinut-o in frigider pana a doua zi acoperita in folie.

A doua zi am pus intr-o tava ulei,am asezat ceafa si am bagat-o la cuptor.

Ceafa trebuie sa stea cca o ora la cuptor.Din cand in cand se stropeste cu vinul amestecat cu apa.Daca nu este facuta se poate lasa chiar mai mult de o ora.

Cartofii se curata,se spala si se pun la fiert taiati in patru in apa cu sare.

Cand sau fiert cartofii se scurg.

Se stropesc cu untul topit si se condimenteaza cu vegeta, piper.

Servim ceafa alaturi de cartofii natur.

Presaram daca dorim deasupra patrunjel verde.

Noi am servit cu muraturi ca inca mai am o groaza de anul trecut dar este excelent si cu o salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi natur cu ceafa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceafă la cuptor cu cartofi şi usturoi